lørdag den 14. maj 2011

Joel Comm - Adsense Secrets 5.0

Jeg har lavet dagens bedste køb - Joel Comms opdatering af Adsense Secrets, der er opfølgeren til The Adsense Code. Det siger jeg uden tøven, for selvom nogle af kapitlerne har en del indhold som ikke har ændret sig, så er der stadig mange guldkorn at hente.

Særligt synes jeg pointerne om article spinning og det faktum, at Google Adsense ikke bare er et "bliv-rig-hurtigt" system er vigtige, for Joels fokus på indhold ses også tydeligt på hans egen blog.

Alle som har læsere der gerne skulle følge deres blogs via RSS kan drage stor nytte af at læse Joels kapitel om RSS-feeds. Her er virkelig stort potentiale, for der er nogle pointer som du kan tjene godt på.

Hvis det at tjene penge online interesserer dig er der ingen vej udenom. Du er nødt til at hente e-bogen - og du er nødt til at printe de 293 sider, for du vil få en kæmpe ressource når den er printet, og du har sat huller i, og sat det hele ind i en mappe. Indholdsfortegnelsen er god at bruge som tjekliste mens du læser, for så kan du koncentrere dig om at tænke optimering mens du læser, og bagefter bruge indholdsfortegnelsen til at færdiggøre din implementering af alt det du lærer.

E-bogen er tjent ind allerede på førstedagen hvis du gennemfører alt det du læser, og er et stensikkert projekt for enhver der vil lære noget om Adsense.

Køb bogen herfra: http://bit.ly/kewITQ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar